Choose language

Digital Permit Solution

Både parkeringsoperatører og samarbeidspartnere får muligheten til å administrere alle typer digitale parkeringstillatelser.

eyJwYXRoIjoidmlzbWFcL2ZpbGVcL2p4NzJ3OXNTUlQxU3gzc2U5aVhMLmpwZyJ9_visma_hSNlPIEjPwd0N9oRuZKqqgdN5R9bSbwLYyHRKxuFz_U

Digitale parkeringstillatelser

Systemet Digital Permit Solution har moduler som understøtter de ulike aktørenes behov ute i markedet; det kan være en hotellresepsjon som selger parkeringstillatelser på dine vegne, et shoppingsenter som gir kunder gratis tidsbegrenset parkering gjennom selvregistrering på et nettbrett, en sluttbruker som ønsker å håndtere sitt leieforhold digitalt – eller det kan være store organisasjon som administrerer hundrevis av parkeringstillatelser på vegne av sine ansatte. Alt dette og mye mer støttes av systemet.

Digital Permit Solution gir både parkeringsoperatører og samarbeidspartnere muligheten til utstede og administrere alle typer digitale tillatelser. Systemet er også tett integrert med AutoPark for anlegg med kameraregistrering av kjennemerker.

Moduler i Digital Permit Solution

App

App

Native App for iOS og Android smarttelefoner, har de samme funksjonene som User Web, men utnytter egenskaper som GPS, kamera og push-notifikasjoner muliggjort i apps.

Self Service Web

User Web

Sammen med App er dette modulen som utgjør kjernen i Digital Permit Solution, og sluttbrukere kan kjøpe tillatelser og administrere disse, starte og stoppe parkeringer og mye mer. Denne modulen har også støtte for betaling med kredittkort eller faktura.

Kiosk

Visitor Web

Denne modulen egner seg der hvor besøkende kan registrere seg selv for tidsbegrenset gratisparkering med kjennemerke og mobilnummer.

Payment station

Payment Station

Er en forlengelse av Visitor Web-modulen, ved at det også er mulig å ta betalt uten en fysisk betalingsterminal. Modulen støtter integrasjon mot mobile betalingstjenester som f.eks. Vipps.

Agent

Agent Web

Denne modulen er perfekt når man ønsker at en tredjepart skal stå for utstedelse eller salg av parkeringstillatelsene. Den brukes typisk av hotell-resepsjoner, sameier og borettslag og lignende.

Business Web

Business Web

For større organisasjoner som ønsker å kjøpe og administrere tillatelser for enten deres egen flåte med kjøretøy, eller gi tillatelsene videre til sine ansatte.

Vil du se mer? Eller ønsker du en uforpliktende demo?

Fyll ut skjemaet så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.