Choose language

Parkeringskontroll

Full kontroll over parkeringsvirksomheten ved automatisering av prosesser som eieroppslag og betalingspåminnelser.

eyJwYXRoIjoidmlzbWFcL2ZpbGVcL1ZSeWt1OFZSaFJrNmhrczJIbVNuLmpwZyJ9_visma_3xPctpqw7ajpnlNiMKusrhwz5Imi6mX3pYh13GSWjdw

Parkeringskontroll for store og små aktører

De ulike løsningene innenfor Parkeringskontroll lar deg vokse sammen med egen operasjon: Det hele starter med en robust og brukervennlig Android applikasjon ute i felt, før kontrollsanksjonen i sanntid overføres videre inn til fagsystemet som støtter hele livssyklusen til en sanksjon og som automatiserer prosesser som eieroppslag og betalingspåminnelser.

Enten du er en global parkeringsoperatør med virksomhet i mange land, eller en mindre lokal aktør: vårt kontrollsystem dekker alle nåværende og fremtidige behov med kraftige moduler som blant annet kjøretøymontert kamerakontroll.

PocketControl-1

PocketCONTROL

Android-applikasjonen er grunnstenen i all kontrollvirksomhet, og har et brukervennlig grensesnitt som forenkler og effektiviserer arbeidsprosessen i felt. PocketCONTROL har svært mye funksjonalitet og støtter mange andre prosesser utover parkering, blant annet tids- og skiftrapportering, meldinger, avvik på utstyr og mye annet.

PEZ Workflow Engine

PEZ arbeidsflyt

PEZ er kjernen i kontrollsystemet som mottar utstedte kontrollsanksjoner fra PocketCONTROL i sanntid. Sentralt i løsningen er motoren for arbeidsflyt, som konfigureres opp basert på kundeønsker; det kan være direkte videresending av informasjon til tredjeparts systemer eller fullt oppsett med arbeidsflyt, innlesing av bankfiler og produksjon av påminnelser til eier. Systemet har også en kraftig modul for klagebehandling, som forenkler og automatiserer tidligere manuelle prosesser.

DriverControl-1

DriveCONTROL

DriveCONTROL er en software suite som kobler sammen kjøretøymonterte ANPR-kameraer med resten av kontrollprosessen, og muliggjør en mer effektiv kontroll av større områder hvor parkeringsrettigheter allerede er digitale.

PEZ - Site Owner

Siteowner Web

Siteowner Web gir oppdragsgiver direkte tilgang til blant annet hvitelisting på egne anlegg, og forenkler administrasjon for begge parter.

Costumer Web copy

Customer Web

Dette er en ny transparent måte å kommunisere med bilfører som er uheldig og har fått en kontrollsanksjon; man kan raskt og enkelt få oversikt over saken, se bilder og klage direkte.

MWS- Operation Desk

MWS

MWS er et operasjonelt støtteverktøy for de som leder feltprosessene, og har støtte for flåtesporing, meldinger, hvitelisting, skiftrapporter og mye mer.

Vil du se mer? Eller ønsker du en uforpliktende demo?

Fyll ut skjemaet så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.